Over Pand 5

Onze uitdaging is het inrichten en decoreren van uw pand. Onze werkwijze is persoonlijk en tegelijkertijd laagdrempelig. Of het nu gaat om een nieuwe lamp of een complete inrichting, ons doel is om samen met u de juiste sfeer te creëren.

Wie zijn wij

Pand 5 is een jong bedrijf, ontstaan vanuit een passie voor huizen en interieurs. Deze passie is verder gegroeid nadat we ons eerste monumentale pand in Goedereede hadden aangekocht en volledig gerestaureerd. Behalve veel aandacht voor het exterieur, zijn we in al die jaren actief geweest met aanpassen en verfijnen van het interieur.

Zo’n 6 jaar geleden deed zich de mogelijkheid voor een vervallen veeschuur aan te kopen, midden in het oude centrum van Goedereede. Na het ontwikkelen van een plan en de nodige vergunningen werd de schuur gesloopt en betrokken we zo’n 4 jaar later ons nieuwe woonhuis. In dit woonhuis is ons interieurbedrijf gevestigd.

Wat doen wij

Pand 5 richt zich op het (her)inrichten/decoreren van uw woning. Voor deze (re)styling leveren wij meubelen, binnen- en buitenverlichting, vloerkleden en accessoires. Nieuw combineren met een aantal antieke stukken zoals een tafeltje, servies, zilver, gecombineerd met de juiste verlichting, dat is onze uitdaging. Onze stijl is modern klassiek, met een warme landelijke uitstraling.

Ten aanzien van vloeren en bouwaanpassingen werken wij nauw samen met een gespecialiseerde aannemer.

Een inrichting moet groeien, waarbij het gevoel, de lichtinval, de omgeving en de samenstelling van het gezin een rol spelen. Wij willen u hierbij graag (op weg) helpen en u in ons pand een impressie geven van de mogelijkheden.